26 September 2002

"This is your captain speaking. Some of you might have noticed that due to heavy rain we mised the runway. We'll try again in about 10 minutes." Sådan en melding kan vel få folk med flyskræk til at regne på, hvor megen brændstof sådan en Boing 747 egentlig indeholder. Jeg tænkte nu mere på, om jeg kunne nå mit fly videre fra Bangkok til København. En nat i Bangkok lufthavn virkede på det tidspunkt cirka ligeså attraktivt som Jette Gottlieb på en dårlig dag. Ikke at det var mit alternativ.

"You're not booked on the flight." Den sorthårede thai bag skranken i check in smilede. Jeg var ellers ved check in i god tid til at nå mit fly. Alligevel nåede jeg at bruge Flemmings og mit yndlingsudtryk: "Bloddy fucking hell I am."

Som så mange fedladne vesteuropæiske mænd med måne har indset, er der en ting at falde tilbage på, når alt andet glipper. Thailandske kvinder. Fra et baglokale dukkede en op. Nydeligt klædt i blå blæser med påskriften "Scandinavian" på brystet. Det var hun nu ikke, men hun fandt et ledigt sæde til mig.

Så jeg er hjemme igen.

22 September 2002

3000 trappetrin har Flemming og jeg gaaet i dag - saa jeg er klar til LaX traeningen, naar jeg kommer hjem. De 3000 trappetrin var i Blue Mountains 2 timers togtur fra Sydney. Nu, kl./ er 19 lokal tid, er vi tilbage og klar til at gaa ud og spise med nogle venner.